Ta väl hand om lyckopåsen så kommer den att bringa dig glädje under lång tid. I påsen finns en sedel ( ej äkta) som fungerar som en magnet på det du önskar dig. Det finns också en magisk bön som ska läsas varje dag. Jag har delat ut den bönen till tusentals. Det har visat sig att de som tror på det goda kan också manifestera det. Påsen fungerar som en lyckogroda fast den här kan du ha med dig.

Hur fungerar den? Det här är nutidens amulett kan man säja. Pussa påsen och säj ”Show me the money” Obs påsen ska vara stängd, bönen läses igenom påsen.

Det har visat sig att lyckopåsen kan hjälpa dig att bli magnetisk för överflöd i ditt liv. Ha ett öppet sinne så blir du förvånad av vad som kan ske. Kram Tina Rose.

Lycka till nu med lyckopåsen.

Du kan också gå med i min grupp Under & Mirakler där du kan berätta hur lyckopåsen har gjort för dig kram… En vann 300.000:-

Janne Andersson

Tinas bok är en guldkant, har läst den flera gånger. Rekommenderas varmt.

Mental Styling är den bästa boosting som finns.  Tina Rose är ett proffs på allt hon gör.

Hon har verkligen fått mig att nå nya mål. Tack vare henne hittade jag ny energi.

Hon är en fantastisk glädjesprudlare som har hjälpt mig.

Lyckopåsen följer mig vart jag än går. Den gav mig en fantastisk vinst på 300 000 kr.

Den har varit otroligt lyckobringande för mig. En stor succé utan slut.

Janne Andersson  Serenade Club

Sarah Henrysson

Jag hann inte mer än att beställa påsen så fick jag efter 6 månaders strid ett ja från försäkringskassan om att jag har haft rätt till sjukpenning under hela tiden!
Beställde påsen sent på kvällen och dagen efter hade jag mina 6 månaders sjukpenning på kontot!
Tusen tack! Påsen är mer kraftfull än jag någonsin anat! Ska bli spännande att se vad relationspåsen kan föra med sig för mirakel ?? ??